Bine ai venit pe www.sevich.ro!

Introducere

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.sevich.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Comanda şi informaţiile utilizatorului

Prin comandă se înţelege alegerea clientului pentru unul din produsele afişate în Magazinul site-ului sevich.ro. Uitlizatorul este de acord cu introducerea datelor personale, nume şi prenume, număr de telefon, adresa de livrare, e-mail.

Confirmarea comenzii

Prin finalizarea comenzii pentru produsele alese prin intermediul site-ului sevich.ro , utilizatorul îşi exprimă acordul de a fi contactat telefonic/e-mail pentru confirmarea datelor de livrare primite prin intermediul platformei şi a zilei estimative de livrare.

Modalitatea de plată

1. Plată ramburs.
Clientul va achita contravaloarea produselor doar la momentul livrării prin curier.
2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plati.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Livrare
Produsele comandate de pe site-ul www.sevich.ro, vor fi livrare prin curier rapid la locaţia indicată de client, imediat dupa confirmarea comenzii. Factura fiscala se trimite pe adresa de e-mail notata de client in momentul inregistrarii comenzii. In cazul in care acesta solicita si in format fizic, vom onora solicitarea. În cazul în care produsul achiziţionat nu este în stoc, clientului i se prezintă variantele de schimbare a produsului său aşteptarea unui termen mai lung pentru recepţia produselor. Clientul poate să refuze variantele alternative oferite de www.sevich.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal o puteti consulta aici

Procedura de retur

Data: Clientul are dreptul să se retragă din contract fără a da nici un motiv în termen de 14 zile calendaristice, de la data primirii produselor, doar achiziționând produse de pe www.sevich.ro. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere pe e-mail la contact@sevich.ro

Dacă vă retrageți, vom rambursa suma, fară întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare prin transfer bancar (cumpărătorul trebuie să precizeze un cont IBAN în RON, compus din 24 de caractere), în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor și sunteți responsabili doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și functionării produselor.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat.

Retragerea din contract, fără a preciza motivul nu este posibilă în situația în care produsul a fost parțial folosit. Nu este posibilă retragerea din contract la produsele a căror caracter exclude acest lucru din motive igienice. În situația în care produsul va fi început, deteriorat sau vizibil folosit, vânzătorul are dreptul să ceară contravaloarea pagubei.

În funcție de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.sevich.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul www.sevich.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor www.sevich.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între clienţi şi societate va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din Braşov, jud. Braşov, România. Dispoziţii finale

Sevich.ro îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului www.sevich.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www.sevich.ro clientul îşi confirmă automat acceptul asupra Termenilor şi Condiţiilor enunţate mai sus. S.C. TND MS VISION S.R.L. CUI: 39166301 Nr. Reg. Com: J08/790/2018